Etiketter

27 december 2012

Väska igen...

Tre bilder på den färdiga väskan som vi gav bort!


Väska

Nedan kommer lite bilder på en väska som jag och min kollega gjorde till vår chef som slutade nu. Väskan består av ett blommigt tyg med gjorda detaljer i mässing, rundstång i stål, läder, buffelhorn, masurbjörk.



Kommande soffbord

Vi ska ha ett nytt soffbord med måtten 40x80cm som passar till vår nya soffa. Vi har påbörjat ett projekt   där vi ska måla alla fack vita och i några av facken ska vi göra andra dekorationer och på lägger vi en plexiglas skiva. Till detta göra jag ett underrede i björk som vi ska måla med äggoljetempera. Vi får se när det blir klart...


26 december 2012

Julklappar

Här nedan är några av de egen producerade julklapparna. Skärp, smörknivar i bok och skärbrädor i björk och ek. Självklart blir det som en kul grej att ge bort några enkla saker som jag gjort hoppas att det kommer till användning någon gång i alla fall. Ger bort sakerna som en kul grej helt enkelt!!

14 december 2012

Skärp

Tillsammans med min kollega gjorde vi några exempel som vi ska visa våra elever när vi har elevens val på skolan. De är gjorda i 3,5mm läder. Först skar vi upp remmar med en remskärare. Sen använde vi oss att skärflingshyvel, kantskärare, punsar, håltång, vaxad lintråd, laskrem, falsben, sadelmakarsöm och läderfärg/narvsvärta och nedan ser du resultatet.