Etiketter

22 november 2012

Låda

Jag fick i uppdrag av en kompis att bygga en låda som skulle innehålla en champagne som skulle vara en bröllopspresent. Tanken var att den skulle se lite sliten ut och det skulle inte vara helt perfekt. Först sågade jag upp en massa eklister som jag limmande ihop på enklast möjliga sätt. Sen monterade jag ihop de fyra sidorna och satte på botten och lock om man vill kalla kortändarna för det. Sen sågade jag isär hela lådan som då blev två sidor. Till gångjärn valde jag 2 mm läder med punsade namn på och betsade sedan lådan i en mörk betsfärg.


11 november 2012

Hyllor

Nedan har vi byggt igen en dörr som var helt onödig att ha där. För att täcka dörren satte vi upp en 16mm mdf skiva som vi målade vit. Sedan målade jag en massa konsoller i olika färger och satte fast på mdf skivan. Hyllplanen är också gjorda av mdf och dom målade jag med vit oljefärg, glans 80.

8 november 2012

Skärbräda

Vi behövde en ny skärbräda till vår bänk i köket. Den är gjord i björk med måtte 50x40cm och i mitten valde jag att limma ihop fem tunna eklister som jag först fräste ur i skärbrädan och passade in. Detta är bara tänkt som lite dekoration.